Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over J-me

J-me J-Me is een merk dat opgericht is door twee broers, genaamd Jamie en Mark. De uitdaging van de twee broers was het creëren van kwalitatief hoogwaardige en originele producten. Het merk maakt producten die liefde voor design tonen, aandacht creëren voor detail, met gevoel voor humor. Met de innovatieve producten van J-Me wordt het dagelijks leven een beetje makkelijker gemaakt. ...lees meerOok wanneer je op zoek bent naar een leuk cadeau ben je bij J-Me aan het juiste adres. De producten hebben een hoog cadeaugehalte, voor iedere gelegenheid!   inklappen

J-me Deurkapstok - Chroom OP = OP

19.95 10.15

Wat is het precies?

Met deze J-me dubbele kapstok maakt u optimaal gebruik van de ruimte in huis! Hang deze kapstok over een deur en u kunt aan beide zijden spullen ophangen. 

U kunt deze kapstok gebruiken op deuren met een diepte van 35-45 mm. De ruimte die er dan nog kan ontstaan tussen kapstok en de deur vult u op met special anti-slippads. De kapstok wordt namelijk geleverd met deze speciale pads, die de ruimte gemakkelijk opvullen zodat de kapstok altijd stabiel hangt.

Let op: niet geschikt voor opdekdeuren.

Specificaties

Productnummer 111796
Diepte 11,5 cm
Hoogte 26 cm
Breedte 3 cm
Geschikt voor Deuren tussen de 35-45 mm
Gewicht 200 gr
Kleur Grijs
Materiaal Staal

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de J-me Deurkapstok - Chroom OP = OP. Schrijf een review, of bekijk alle reviews