Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over ixxi

ixxi Maak kennis met een nieuwe vorm van wanddecoratie: ixxi! Ixxi is een flexibel wandsysteem, bestaande uit losse kaarten die samen één geheel vormen. Met i-tjes en x-jes (koppelstukjes) klik je de kaarten aan elkaar en maak je je eigen creaties. Creëer een unieke wand je in je woning met de eigentijdse en speelse wanddecoratie van ixxi!

ixxi muurdecoratie Star Wars Stormtrooper / Darth Vader - 80 x 80 cm

79.00

Wat is het precies?

Ben jij een leider of een volger? Met deze leuke muurdecoratie van ixxi hoef je niet te kiezen. Je kunt er namelijk voor kiezen om zowel Darth Vader als een Stormtrooper aan de muur op te hangen. Je kunt er ook voor kiezen een stormtrooper of Darth Vader in zijn geheel op te hangen. De Icons collectie komt van Tim Lautensack. Hij heeft iconische Star Wars figuren omgetoverd tot een grafisch kunstwerk. 

De kaart meet 80 x 80 cm en is gemaakt van Synaps. Dit is hoogwaardig synthetisch papier. De kaarten zijn 0,33 mm dik, kreukvast vochtwerend en UV bestendig. 
 

Specificaties

Productnummer 177698
Hoogte 80 cm
Breedte 80 cm
Geschikt voor binnen ja
Geschikt voor buiten nee
Inclusief i-connectors, x-connectors, mono's, hanging strip, tesa powerstrips, drawing pins, click stick, manual
Kleur multi
Materiaal Kunststof
Serie ixxi

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de ixxi muurdecoratie Star Wars Stormtrooper / Darth Vader - 80 x 80 cm. Schrijf een review, of bekijk alle reviews