Verberg

Meer afbeeldingen

iPad Bescherming iBallz Original - Blauw

24.95 14.95

Wat is het precies?

Bescherm je iPad met de iBallz Original: vier schokabsorberende ballen!

 

De iBallz Original is een schok-absorberend harnas voor je Apple iPad 1 of 2. Vier schok-absorberende ballen, welke over de hoeken passen en verbonden zijn met elkaar door middel van een elastisch koord, zorgen ervoor dat je iPad niet snel zal beschadigen bij het laten vallen. De iPad komt namelijk altijd op één van de ballen terecht, welke de schok absorberen.

 

De iBallz zijn daarnaast ook bij uitstek geschikt wanneer de ondergrond nat of vies is. Dankzij de iBallz ligt je iPad altijd  boven deze ondergrond in plaats van erop. Om het helemaal af te maken kun je met deze iBallz ook je iPad op de juiste schuine positie zetten, waardoor bijvoorbeeld typen in bepaalde situaties makkelijker kan worden gemaakt. Ook wanneer je een film wil kijken op je iPad kun je dankzij het handige elastische koord, je iPad aan de muur ophangen.

 

De iBallz Original vier stuks zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, zwart, blauw & grijs en vormen één geheel dankzij het elastisch koord. De ideale bescherming voor jouw iPad!

Deze Ipad bescherming is verkrijgbaar in 1 maat. Alleen geschikt voor de Ipad 1 en 2.

Specificaties

Productnummer 82345
Garantie Waarschuwing: Tablets zijn fragiele objecten. Wij raden niet aan de tablet te laten vallen of anders te gebruiken dan wordt aangeraden door de fabrikant. We bieden geen garantie tegen beschadiging van de tablet. iBallz is geen speelgoed
Kleur Blauw

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de iPad Bescherming iBallz Original - Blauw. Schrijf een review, of bekijk alle reviews