Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Invotis

Invotis Met Invotis haal je een exclusief merk in huis dat unieke producten produceert. De producten van Invotis zijn niet alleen humoristisch, handig, nuttig en verrassend, maar ze onderscheiden zich ook door hun hoge kwaliteit. Invotis besteedt daarnaast veel aandacht aan het verpakkingsmateriaal, waardoor de producten ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Het merk brengt elke zes maanden een ...lees meernieuwe collectie met sprankelende producten die je interieur zullen verrijken.  inklappen

Invotis Wijnfleshouder - RVS

16.95

Wat is het precies?

Vind jij het ook nooit leuk om een fles wijn zo op tafel te zetten? In dat geval is de wijnfleshouder van Invotis echt een musthave voor jou. Je kunt namelijk iedere fles wijn horizontaal aan de hals in de houder zetten. Dankzij het slimme ontwerp zal iedereen aan tafel zich afvragen hoe het kan dat de fles wijn horizontaal blijft staan in de houder.

De flessenhouder is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een strak design dat op vrijwel iedere tafel mooi staat. De houder meet 30 x 5 centimeter en biedt ruimte voor één fles wijn. En tijdens een gezellig diner kun je ook meerdere houders met flessen op tafel zetten voor een chique effect.

Specificaties

Productnummer 161605
Lengte 30 cm
Diameter 5 cm
Kleur Zilver
Materiaal RVS

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Invotis Wijnfleshouder - RVS. Schrijf een review, of bekijk alle reviews