Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Invotis

Invotis Met Invotis haal je een exclusief merk in huis dat unieke producten produceert. De producten van Invotis zijn niet alleen humoristisch, handig, nuttig en verrassend, maar ze onderscheiden zich ook door hun hoge kwaliteit. Invotis besteedt daarnaast veel aandacht aan het verpakkingsmateriaal, waardoor de producten ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Het merk brengt elke zes maanden een ...lees meernieuwe collectie met sprankelende producten die je interieur zullen verrijken.  inklappen

Invotis Whiskeystenen - Set van 9

14.95 11.95

Wat is het precies?

Echte whiskeydrinkers drinken hun whiskey natuurlijk goed koud, maar de ijsblokjes in je glas smelten zo snel. Hierdoor wordt je drankje waterig en dit doet de bijzondere smaak van whiskey bepaald geen eer aan. De granieten whiskeystenen van Invotis zijn superhandig voor iedereen die een hekel heeft aan een verdund drankje, omdat ze wel je drankje afkoelen terwijl het toch volledig op smaak blijft.

Deze originele whiskeystenen komen eigenlijk van een heel oud concept, want vroeger gebruikte men al stenen uit de beek om hun whiskey koel te houden. Vandaar ook de term 'whiskey on the rocks'. Deze stenen kun je gewoon heel gemakkelijk in de vriezer leggen voordat je ze in een glas whiskey doet.

De stenen komen in een set van 9. Neem ze overal mee naartoe in het bijpassende zwart fluwelen opbergzakje om op iedere plek van een koel drankje te genieten. De blokjes kunnen gewoon gewassen worden en zijn herbruikbaar.

Specificaties

Productnummer 161668
Hoogte 2 cm
Breedte 2 cm
Lengte 2 cm
Kleur Grijs
Materiaal Steen

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Invotis Whiskeystenen - Set van 9. Schrijf een review, of bekijk alle reviews