Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Invotis

Invotis Met Invotis haal je een exclusief merk in huis dat unieke producten produceert. De producten van Invotis zijn niet alleen humoristisch, handig, nuttig en verrassend, maar ze onderscheiden zich ook door hun hoge kwaliteit. Invotis besteedt daarnaast veel aandacht aan het verpakkingsmateriaal, waardoor de producten ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Het merk brengt elke zes maanden een ...lees meernieuwe collectie met sprankelende producten die je interieur zullen verrijken.  inklappen

Invotis Waxinelichthouder Vogels - Large

8.95

Wat is het precies?

Deze waxinelichthouder van Invotis is gemaakt van porselein en heeft een neutrale, grijze buitenkant en een vrolijke, gele binnenkant. Op de houder staat een afbeelding van twee love birds op een boom met een aantal takken eromheen, wat zorgt voor een gezellige sfeer in huis.

De houder heeft een doorsnee van negen centimeter en biedt ruimte voor een groot waxinelichtje. Je kunt hem op tafel zetten voor een gezellig diner, maar hij kan ook goed in de slaapkamer staan voor een rustgevend effect aan het einde van de dag. Geef deze stijlvolle houder cadeau of maak jezelf blij ermee!

Specificaties

Productnummer 161615
Hoogte 8 cm
Diameter 9 cm
Kleur Geel
Materiaal Aardewerk

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Invotis Waxinelichthouder Vogels - Large. Schrijf een review, of bekijk alle reviews