Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Invotis

Invotis Met Invotis haal je een exclusief merk in huis dat unieke producten produceert. De producten van Invotis zijn niet alleen humoristisch, handig, nuttig en verrassend, maar ze onderscheiden zich ook door hun hoge kwaliteit. Invotis besteedt daarnaast veel aandacht aan het verpakkingsmateriaal, waardoor de producten ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Het merk brengt elke zes maanden een ...lees meernieuwe collectie met sprankelende producten die je interieur zullen verrijken.  inklappen

Invotis Voerbak - Kat

8.95

Wat is het precies?

Verdient jouw liefste kat of kitten het ook om zijn maaltijd in een mooie kattenbak geserveerd te krijgen? Deze voerbak van Invotis is gemaakt van sterk kunststof, waardoor hij lang mee gaat en niet snel kapot gaat als je kat met zijn eten zit te spelen.

De bak heeft een neutraal, zwart design met een schattig wit muisje op de rand. Zo kun je zien dat het echt een voerbak voor je kat is en het ziet er ook nog leuk uit in vrijwel iedere keuken, bijkeuken of woonkamer. Perfect voor je eigen huisdier of voor een vriendin die dol is op haar katten!

 

Specificaties

Productnummer 161638
Breedte 12 cm
Lengte 15 cm
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Invotis Voerbak - Kat. Schrijf een review, of bekijk alle reviews