Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Invotis

Invotis Met Invotis haal je een exclusief merk in huis dat unieke producten produceert. De producten van Invotis zijn niet alleen humoristisch, handig, nuttig en verrassend, maar ze onderscheiden zich ook door hun hoge kwaliteit. Invotis besteedt daarnaast veel aandacht aan het verpakkingsmateriaal, waardoor de producten ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Het merk brengt elke zes maanden een ...lees meernieuwe collectie met sprankelende producten die je interieur zullen verrijken.  inklappen

Invotis Voerbak - Hond

11.95

Wat is het precies?

Verdient jouw liefste hond of pup het ook om zijn maaltijd in een mooie hondenbak geserveerd te krijgen? Deze voerbak van Invotis is gemaakt van sterk kunststof, waardoor hij lang mee gaat en niet snel kapot gaat als je hond met zijn bak gaat voetballen.

De bak heeft een neutraal, zwart design met een grappig wit bot op de rand. Zo kun je zien dat het echt een voerbak voor je hond is en het ziet er ook nog leuk uit in vrijwel iedere keuken, bijkeuken of woonkamer. Perfect voor je eigen huisdier of voor een vriend die dol is op zijn of haar honden!

Specificaties

Productnummer 161639
Breedte 15 cm
Lengte 19 cm
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Invotis Voerbak - Hond. Schrijf een review, of bekijk alle reviews