Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Invotis

Invotis Met Invotis haal je een exclusief merk in huis dat unieke producten produceert. De producten van Invotis zijn niet alleen humoristisch, handig, nuttig en verrassend, maar ze onderscheiden zich ook door hun hoge kwaliteit. Invotis besteedt daarnaast veel aandacht aan het verpakkingsmateriaal, waardoor de producten ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Het merk brengt elke zes maanden een ...lees meernieuwe collectie met sprankelende producten die je interieur zullen verrijken.  inklappen

Invotis Toiletborstel - Pistool

16.95

Wat is het precies?

Het schoonmaken van het toilet wordt nog eens een spannende klus met deze grappige toiletborstel van Invotis. Het handvat van de borstel ziet er uit als een zwart pistool, waardoor het lijkt alsof je de trekker overhaalt als je het toilet aan het schoonborstelen bent.

De zwarte borstel heeft een lengte van 40 centimeter en wordt geleverd met een handige standaard om hem in te zetten. Deze gadget is leuk om zelf in de badkamer te hebben staan, maar hij is ook heel leuk om cadeau te doen aan je vrienden.

Specificaties

Productnummer 161602
Hoogte 40 cm
Lengte 14 cm
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Invotis Toiletborstel - Pistool. Schrijf een review, of bekijk alle reviews