Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Invotis

Invotis Met Invotis haal je een exclusief merk in huis dat unieke producten produceert. De producten van Invotis zijn niet alleen humoristisch, handig, nuttig en verrassend, maar ze onderscheiden zich ook door hun hoge kwaliteit. Invotis besteedt daarnaast veel aandacht aan het verpakkingsmateriaal, waardoor de producten ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Het merk brengt elke zes maanden een ...lees meernieuwe collectie met sprankelende producten die je interieur zullen verrijken.  inklappen

Invotis Spaarpot Boeddha - Zilver

19.95

Wat is het precies?

Geld sparen is moeilijk, maar deze zilverkleurige Boedhha spaarpot van Invotis maakt het wel een stukje leuker. Hij verdient een mooi plekje in de slaapkamer of de woonkamer, zodat je met een beetje geluk van Boeddha misschien wel dat ene ding kunt kopen waar je al zo lang voor aan het sparen bent.

Je kunt het geld erin doen via de gleuf in zijn nek en als je uiteindelijk genoeg gespaard hebt, kun je het er weer uithalen via de rubberen dop aan de onderzijde. Ook perfect om cadeau te geven aan de persoon die je wel een beetje geluk toewenst!

Specificaties

Productnummer 161611
Hoogte 23 cm
Breedte 18 cm
Kleur Zilver
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Invotis Spaarpot Boeddha - Zilver. Schrijf een review, of bekijk alle reviews