Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Invotis

Invotis Met Invotis haal je een exclusief merk in huis dat unieke producten produceert. De producten van Invotis zijn niet alleen humoristisch, handig, nuttig en verrassend, maar ze onderscheiden zich ook door hun hoge kwaliteit. Invotis besteedt daarnaast veel aandacht aan het verpakkingsmateriaal, waardoor de producten ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Het merk brengt elke zes maanden een ...lees meernieuwe collectie met sprankelende producten die je interieur zullen verrijken.  inklappen

Invotis Slacouvert - Boerenset

9.95

Wat is het precies?

Heb jij ooit wel eens je salade opgeschept met een hooivork en een schop? Waarschijnlijk niet, want dat is niet zo heel handig. Maar met het boeren slacouvert van Invotis kan dit wel, want deze set bestaat uit een hooivork en een schop met een afmeting van 29 bij 6 centimeter, zodat je de sla gemakkelijk op je bord kunt scheppen.

Het grappige design van het slacouvert staat leuk in de keuken of in de slaschaal. Hij is natuurlijk uitermate geschikt voor de boerensalade, maar je kunt hem voor iedere heerlijke saladecreatie gebruiken.

Specificaties

Productnummer 161618
Hoogte 29 cm
Breedte 6 cm
Kleur Bruin
Materiaal hout rvs
Vaatwasserbestendig Nee

Wat vind je ervan?

29/11 2016
Diewertje / -
Wat de boer niet kent dat vreet ie niet. Nou wel met deze set hoor haha! Erg leuk cadeautje (zelf al ben ik geen boer(in))
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews