Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Invotis

Invotis Met Invotis haal je een exclusief merk in huis dat unieke producten produceert. De producten van Invotis zijn niet alleen humoristisch, handig, nuttig en verrassend, maar ze onderscheiden zich ook door hun hoge kwaliteit. Invotis besteedt daarnaast veel aandacht aan het verpakkingsmateriaal, waardoor de producten ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Het merk brengt elke zes maanden een ...lees meernieuwe collectie met sprankelende producten die je interieur zullen verrijken.  inklappen

Invotis RVS Thee Infuser - Hart

4.95

Wat is het precies?

Met deze handige thee infuser van Invotis kun je zelf thee maken met heet water en verse kruiden! De infuser is gemakkelijk in gebruik: klik 'm open, doe er verse kruiden in en klik 'm weer dicht. Als je de infuser vervolgens in het water hangt, trekt het aroma van de kruiden in het water door de kleine gaatjes. Zo heb je geen last meer van kleine stukjes of deeltjes die achterblijven in je thee.

De infuser heeft de vorm van een hart en is gemaakt van roestvrijstaal, waardoor hij lang mee gaat. De infuser is niet alleen leuk voor jezelf, maar is ook perfect als cadeau voor iedereen die van een warm kopje verse thee houdt!


 

Specificaties

Productnummer 161607
Breedte 5 cm
Lengte 17 cm
Kleur Zilver
Materiaal RVS

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Invotis RVS Thee Infuser - Hart. Schrijf een review, of bekijk alle reviews