Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Invotis

Invotis Met Invotis haal je een exclusief merk in huis dat unieke producten produceert. De producten van Invotis zijn niet alleen humoristisch, handig, nuttig en verrassend, maar ze onderscheiden zich ook door hun hoge kwaliteit. Invotis besteedt daarnaast veel aandacht aan het verpakkingsmateriaal, waardoor de producten ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Het merk brengt elke zes maanden een ...lees meernieuwe collectie met sprankelende producten die je interieur zullen verrijken.  inklappen

Invotis Ringhouder - Kat

9.95

Wat is het precies?

Ben jij ook iemand die graag ringen draagt, maar het zonde vindt om ze ergens achter in een kistje te bewaren? Dan heeft Invotis de ideale oplossing voor jou: de ringhouder. Het werkt inderdaad zo simpel als de naam al zegt, want deze handige gadget is gewoon een beeldje in de vorm van een zwarte kat waar je al je ringen op kunt bewaren. 

Je kunt dit leuke katje overal neerzetten en al je ringen om de staart hangen. Zo heb je niet alleen je sieraden in de buurt, maar staat het ook nog stijlvol in de slaap- of badkamer!

Specificaties

Productnummer 161608
Hoogte 15 cm
Lengte 7 cm
Kleur Zwart
Materiaal Metaal

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Invotis Ringhouder - Kat. Schrijf een review, of bekijk alle reviews