Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Invotis

Invotis Met Invotis haal je een exclusief merk in huis dat unieke producten produceert. De producten van Invotis zijn niet alleen humoristisch, handig, nuttig en verrassend, maar ze onderscheiden zich ook door hun hoge kwaliteit. Invotis besteedt daarnaast veel aandacht aan het verpakkingsmateriaal, waardoor de producten ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Het merk brengt elke zes maanden een ...lees meernieuwe collectie met sprankelende producten die je interieur zullen verrijken.  inklappen

Invotis Placemat Elpee - Set van 2

14.95

Wat is het precies?

Deze placemats van Invotis nemen je mee terug in de tijd met hun grappige design in de vorm van de ouderwetse langspeelplaat, ofwel elpee. Ze hebben een vrolijke uitstraling, wat leuk staat bij vrijwel ieder interieur. Bovendien zullen je gasten dit nostalgische ontwerp gelijk herkennen!

De set bestaat uit twee zwarte placemats met blauwe of witte details. De onderzetters hebben een diameter van dertig centimeter, dus je kunt er gemakkelijk een bord op kwijt. Zo voorkom je dat je vlekken maakt op de tafel en het staat nog leuk ook!

Specificaties

Productnummer 161643
Diameter 30 cm
Kleur Zwart
Materiaal Silliconen

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Invotis Placemat Elpee - Set van 2. Schrijf een review, of bekijk alle reviews