Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Invotis

Invotis Met Invotis haal je een exclusief merk in huis dat unieke producten produceert. De producten van Invotis zijn niet alleen humoristisch, handig, nuttig en verrassend, maar ze onderscheiden zich ook door hun hoge kwaliteit. Invotis besteedt daarnaast veel aandacht aan het verpakkingsmateriaal, waardoor de producten ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Het merk brengt elke zes maanden een ...lees meernieuwe collectie met sprankelende producten die je interieur zullen verrijken.  inklappen

Invotis Peper- en Zoutstel - Liefde

9.95

Wat is het precies?

Houd jij er ook niet van om een hele zout- en pepermolen op tafel te hebben staan, omdat het er gewoon niet mooi uitziet? Dan is dit stijlvolle peper- en zoutstel helemaal iets voor jou. Dankzij het neutrale zwart-witte ontwerp past hij bij vrijwel ieder servies.

De set bestaat uit een klein, zwart vaatje voor peper, een groter, wit vaatje voor zout en een houten plankje waar je ze in kunt zetten. Het geheel ziet eruit als twee mensen, waarvan de één zijn armen liefdevol om de ander heeft gesloten. Dit unieke design is een abstracte vertoning van liefde en zal erg mooi op iedere tafel staan.

Specificaties

Productnummer 161601
Hoogte 11 cm
Lengte 8 cm
Kleur Wit
Materiaal Aardewerk

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Invotis Peper- en Zoutstel - Liefde. Schrijf een review, of bekijk alle reviews