Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Invotis

Invotis Met Invotis haal je een exclusief merk in huis dat unieke producten produceert. De producten van Invotis zijn niet alleen humoristisch, handig, nuttig en verrassend, maar ze onderscheiden zich ook door hun hoge kwaliteit. Invotis besteedt daarnaast veel aandacht aan het verpakkingsmateriaal, waardoor de producten ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Het merk brengt elke zes maanden een ...lees meernieuwe collectie met sprankelende producten die je interieur zullen verrijken.  inklappen

Invotis Ovenwant met Diamant

9.95

Wat is het precies?

Deze ovenwant van Invotis is alleen geschikt voor de echte keukenprinsessen! Het zwarte design heeft de witte omlijning van een vrouwenhand met een armband erop en om de vinger zit een 'echte' diamanten ring. Hiermee zul je er in ieder geval modieus uitzien als je je ovenschotels en taarten uit de oven haalt.

De ovenwant is gemaakt van neopreen; een materiaal dat lijkt op schuimkunststof en bestand is tegen hele hoge temperaturen, dus je handen en onderarmen zullen goed beschermd zijn. Geef deze ovenwant cadeau aan iedere vrouw die er graag mooi uitziet in de keuken.

Specificaties

Productnummer 161652
Breedte 15 cm
Lengte 30 cm
Kleur Zwart
Materiaal Neopreen

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Invotis Ovenwant met Diamant. Schrijf een review, of bekijk alle reviews