Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Invotis

Invotis Met Invotis haal je een exclusief merk in huis dat unieke producten produceert. De producten van Invotis zijn niet alleen humoristisch, handig, nuttig en verrassend, maar ze onderscheiden zich ook door hun hoge kwaliteit. Invotis besteedt daarnaast veel aandacht aan het verpakkingsmateriaal, waardoor de producten ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Het merk brengt elke zes maanden een ...lees meernieuwe collectie met sprankelende producten die je interieur zullen verrijken.  inklappen

Invotis Opvouwbare Bestekset - 3-in-1

9.95

Wat is het precies?

Het is gedaan met dat plastic bestek dat je overal bij krijgt als je iets te eten on-the-go bestelt, want met de handige 3-in-1 bestekset van Invotis heb je dat allemaal niet meer nodig. Dit handige bestek kun je namelijk overal mee naartoe nemen zonder dat het veel ruimte inneemt in je tas. Bovendien is het gemaakt van roestvrijstaal, zodat het lang mee gaat.

Als je dus voortaan je avondeten in de trein op moet eten, heb je gewoon je eigen bestek bij je. Superhandig! Daarnaast is dit bestek ook perfect om mee te nemen als je gaat kamperen, want je raakt het niet snel kwijt en je hebt toch alles bij de hand.

Je kunt de vork losklikken van het mes en de lepel, zodat je zelfs twee onderdelen tegelijkertijd kunt gebruiken tijdens het eten. En als je klaar bent, kun je de vork net zo makkelijk weer terugschuiven bij de rest van het bestek en de uiteinden naar binnen schuiven. Zo houd je alleen maar een klein pakketje met een lengte van elf centimeter over.

Specificaties

Productnummer 161606
Breedte 4 cm
Lengte 11 cm
Kleur Zilver
Materiaal RVS

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Invotis Opvouwbare Bestekset - 3-in-1. Schrijf een review, of bekijk alle reviews