Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Invotis

Invotis Met Invotis haal je een exclusief merk in huis dat unieke producten produceert. De producten van Invotis zijn niet alleen humoristisch, handig, nuttig en verrassend, maar ze onderscheiden zich ook door hun hoge kwaliteit. Invotis besteedt daarnaast veel aandacht aan het verpakkingsmateriaal, waardoor de producten ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Het merk brengt elke zes maanden een ...lees meernieuwe collectie met sprankelende producten die je interieur zullen verrijken.  inklappen

Invotis Mok met Ring - Wit/Goud

9.95

Wat is het precies?

Drink voortaan iedere ochtend je favoriete drankje uit deze fashionable mok van Invotis. De grappige mok is gemaakt van wit aardewerk, maar het oor van de mok is wat hem echt bijzonder maakt. Dit oor moet namelijk een grote, gouden ring met diamant voorstellen.

Als je dus één vinger door het oor schuift lijkt het net of de mok geen oor heeft en jij een grote ring om je vinger hebt. Grappig toch! Je zult je gasten versteld doen staan met deze leuke mok. De mok heeft een inhoud van 500 milliliter en is niet vaatwasserbestendig.

Specificaties

Productnummer 161617
Hoogte 11 cm
Diameter 8 cm
Kleur Wit
Materiaal Aardewerk

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Invotis Mok met Ring - Wit/Goud. Schrijf een review, of bekijk alle reviews