Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Invotis

Invotis Met Invotis haal je een exclusief merk in huis dat unieke producten produceert. De producten van Invotis zijn niet alleen humoristisch, handig, nuttig en verrassend, maar ze onderscheiden zich ook door hun hoge kwaliteit. Invotis besteedt daarnaast veel aandacht aan het verpakkingsmateriaal, waardoor de producten ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Het merk brengt elke zes maanden een ...lees meernieuwe collectie met sprankelende producten die je interieur zullen verrijken.  inklappen

Invotis Massagekussen - Zwart

17.50

Wat is het precies?

Laat de stress even helemaal los! Dit massagekussen werkt bijzonder aangenaam door middel van vibrerende trillingen in de nek en op de schouders. Een massage maakt de spieren lekker los, waardoor u heerlijk kunt ontspannen. Het massagekussen kunt u gebruiken in huis, in het vliegtuig of bijvoorbeeld op kantoor... Al dient u op die laatste plek wel op te passen dat u niet in slaap valt. Het kussen is namelijk bedrukt met grappige 'Zzzz...' letters. Wordt u toch te slaperig? Het kussen is met een aan/uit knop gemakkelijk aan en uit te zetten. Het kussen werkt op twee AA batterijen. Deze batterijen worden niet meegeleverd.

Specificaties

Productnummer 87976
Hoogte 12 cm
Breedte 28 cm
Lengte 30 cm
Exclusief 2 x AA Batterij
Kleur Zwart
Voeding 2 x AA batterij

Wat vind je ervan?

30/12 2013
Linda / Herenthout
Heel ontspannend, werkt goed op de stramme spieren in nek en op schouders. Alleen spijtig dat het 'gezoem' nogal luid is.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews