Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Invotis

Invotis Met Invotis haal je een exclusief merk in huis dat unieke producten produceert. De producten van Invotis zijn niet alleen humoristisch, handig, nuttig en verrassend, maar ze onderscheiden zich ook door hun hoge kwaliteit. Invotis besteedt daarnaast veel aandacht aan het verpakkingsmateriaal, waardoor de producten ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Het merk brengt elke zes maanden een ...lees meernieuwe collectie met sprankelende producten die je interieur zullen verrijken.  inklappen

Invotis Klok Platenspeler - Rood

44.95

Wat is het precies?

Deze gave wandklok van Invotis heeft de vorm van een ouderwetse platenspeler en is bijna niet te onderscheiden van een echt exemplaar. Alles zit erop en eraan: de knoppen en de arm liggen bovenop de klok en de zogenaamde elpee vormt de wijzerplaat. Dit bijzondere accessoire zal je vaak terug doen denken aan die goede oude tijd!

De klok is met zijn afmeting van 36 bij 24 centimeter en zijn opvallende rode kleur een ware eyecatcher in je interieur. Hij zal in vrijwel iedere kamer goed staan en kan gemakkelijk aan de muur bevestigd worden.

Specificaties

Productnummer 161658
Hoogte 6 cm
Breedte 24 cm
Lengte 36 cm
Exclusief Batterij
Kleur Rood
Materiaal Metaal

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Invotis Klok Platenspeler - Rood. Schrijf een review, of bekijk alle reviews