Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Invotis

Invotis Met Invotis haal je een exclusief merk in huis dat unieke producten produceert. De producten van Invotis zijn niet alleen humoristisch, handig, nuttig en verrassend, maar ze onderscheiden zich ook door hun hoge kwaliteit. Invotis besteedt daarnaast veel aandacht aan het verpakkingsmateriaal, waardoor de producten ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Het merk brengt elke zes maanden een ...lees meernieuwe collectie met sprankelende producten die je interieur zullen verrijken.  inklappen

Invotis Hanglamp - Theekan

47.95 40.80

Wat is het precies?

Voor de echte theeleuten heeft Invotis een prachtige theekan hanglamp, die je overal in huis op kunt hangen. Hang de lamp bijvoorbeeld boven de tafel of in de zithoek, zodat je bij het warme licht een lekker kopje thee kunt drinken.

De theepot heeft een neutraal, wit design en is gemaakt van mooi porselein, zodat hij bij vrijwel ieder interieur past. De lamp meet  25 x 23 centimeter en je kunt er gemakkelijk een peertje van 40 watt indraaien. De theepot heeft geen onderkant, zodat het licht er gericht van onderen uitschijnt.

Specificaties

Productnummer 161604
Hoogte 25 cm
Lengte 23 cm
Exclusief Peertje
Kleur Wit
Materiaal Aardewerk
Vermogen 40 Watt

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Invotis Hanglamp - Theekan. Schrijf een review, of bekijk alle reviews