Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Invotis

Invotis Met Invotis haal je een exclusief merk in huis dat unieke producten produceert. De producten van Invotis zijn niet alleen humoristisch, handig, nuttig en verrassend, maar ze onderscheiden zich ook door hun hoge kwaliteit. Invotis besteedt daarnaast veel aandacht aan het verpakkingsmateriaal, waardoor de producten ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Het merk brengt elke zes maanden een ...lees meernieuwe collectie met sprankelende producten die je interieur zullen verrijken.  inklappen

Invotis Flessenopener - Wandmodel

8.95

Wat is het precies?

Wie kent het niet: je komt 's avonds thuis na een lange dag en hebt ontzettend veel zin in een koud biertje of een glas fris, maar waar is die vervelende opener nou weer gebleven. Je flesje open proberen te maken aan het aanrecht is ook geen goed idee, want dan beschadig je de rand. Wat nu? Om dit te voorkomen heeft Invotis een flessenopener die je aan de wand kunt bevestigen. Zo raak je nooit meer je opener kwijt.

De opener is gemaakt van metaal en heeft de woorden 'open here' met een pijltje naar beneden. Je kunt hem gemakkelijk aan de muur bevestigen met twee schroeven en vervolgens kun je ieder flesje met dop openwippen aan de uitstekende rand van de opener. Ideaal toch?

Specificaties

Productnummer 161662
Hoogte 8 cm
Breedte 7 cm
Kleur Zilver
Materiaal Metaal

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Invotis Flessenopener - Wandmodel. Schrijf een review, of bekijk alle reviews