Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Invotis

Invotis Met Invotis haal je een exclusief merk in huis dat unieke producten produceert. De producten van Invotis zijn niet alleen humoristisch, handig, nuttig en verrassend, maar ze onderscheiden zich ook door hun hoge kwaliteit. Invotis besteedt daarnaast veel aandacht aan het verpakkingsmateriaal, waardoor de producten ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Het merk brengt elke zes maanden een ...lees meernieuwe collectie met sprankelende producten die je interieur zullen verrijken.  inklappen

Invotis Barbecuetool - 5-in-1

29.95 20.96

Wat is het precies?

Als je een echte barbecueliefhebber bent, dan is deze handige barbecueset van Invotis helemaal iets voor jou. De set bestaat uit vijf handige barbecuetools die echt niet mogen ontbreken aan een barbecue en je kunt ze opvouwen tot één pakket, zodat je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Als je dus graag buiten in de natuur of op de camping barbecuet, dan moet je deze set echt hebben, omdat je hem gemakkelijk in je tas kunt stoppen en zo altijd het belangrijkste gerei bij je hebt. De set bestaat uit een spatel om de burgers om te draaien, een vork om de worstjes aan te prikken als ze gaar zijn en een kwast om je kip mee in te smeren. Bovendien zit er ook een kurkentrekker en een flesopener aan, zodat je lekker een biertje of een wijntje open kunt maken als je staat te bakken! Ideaal toch?

Deze set is handig om zelf te hebben als je bijvoorbeeld gaat kamperen, maar hij is ook erg leuk om als cadeautje aan de echte barbecuefanaten te geven.

Specificaties

Productnummer 161612
Breedte 9 cm
Lengte 30 cm
Kleur Bruin
Materiaal RVS

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Invotis Barbecuetool - 5-in-1. Schrijf een review, of bekijk alle reviews