Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over IGGI

IGGI IGGI is een collectie van originele gadgets en accessoires, geschikt voor het hele huis. IGGI heeft bij het ontwerpen van de producten gekeken naar alledaagse voorwerpen en hoe ze deze in een uniek daglicht konden stellen. De resultaten zijn origineel en soms zelf grappig. Het assortiment van IGGI geeft dus altijd een leuke draai aan de alledaagse voorwerpen in het hele huis. Naast de leuke vormgeving van d...lees meere producten, zijn de gadgets en accessoires ook nog eens erg praktisch. Daarom zijn de producten van IGGI het ideale cadeau om te geven, maar ook leuk en handig voor jezelf! inklappen

IGGI Drank Bommen - Set van 4

19.95

Wat is het precies?

Deze bekers zijn de bom! Met deze IGGI bekers in de vorm van een bom maak je elk feestje helemaal compleet. Draai de bovenkant van de bom met de klok mee open om 'm vervolgens te vullen met 25 milliliter van je favoriete shot. Plaats de bom in je glas om mee te mixen en geniet van je explosieve drankje.

De shotbekers worden geleverd in een set van 4 stuks en er wordt een Bomb Shot Menu met een aantal explosieve recepten voor ultieme drankbommen meegeleverd.

Specificaties

Productnummer 186209
Hoogte 6 cm
Diameter 5 cm
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de IGGI Drank Bommen - Set van 4. Schrijf een review, of bekijk alle reviews