Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over IGGI

IGGI IGGI is een collectie van originele gadgets en accessoires, geschikt voor het hele huis. IGGI heeft bij het ontwerpen van de producten gekeken naar alledaagse voorwerpen en hoe ze deze in een uniek daglicht konden stellen. De resultaten zijn origineel en soms zelf grappig. Het assortiment van IGGI geeft dus altijd een leuke draai aan de alledaagse voorwerpen in het hele huis. Naast de leuke vormgeving van d...lees meere producten, zijn de gadgets en accessoires ook nog eens erg praktisch. Daarom zijn de producten van IGGI het ideale cadeau om te geven, maar ook leuk en handig voor jezelf! inklappen

IGGI Douchegordijn - Scary

13.95

Wat is het precies?

Iedereen die bekent is met horror films zal zijn bedenkingen hebben bij het nemen van een douche met dit enge douchegordijn. Gelukkig is het maar een print en kun jij gelukkig gewoon douchen om de dag fris en fruitig te beginnen. 

Het douchegordijn is gemaakt van kunststof, 100% waterproof en daarnaast geur- en vuil afstotend. Het douchegordijn wordt geleverd met 12 rail haken. Het douchegordijn is daarnaast gemakkelijk te reinigen in de wasmachine op 30 graden. 

Tip! Dit douchegordijn is natuurlijk het perfecte cadeau voor die vriend of vriendin die een groot fan is van horror films! Met dit cadeau boek je gegarandeerd succes! 

Specificaties

Productnummer 100272
Breedte 180 cm
Lengte 180 cm
Geschikt voor Machinewas 30 graden
Inclusief 13 rail haken
Kleur Wit
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de IGGI Douchegordijn - Scary. Schrijf een review, of bekijk alle reviews