Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Hyper

Hyper Hyper is een jong en energiek bedrijf gevestigd in Silicon Valley, een streek in de buurt van San Francisco waar alle grote innovatieve ICT bedrijven zich hebben gevestigd. Hyper is gespecialiseerd in het leveren van geavanceerde IT & mobiele accessoires met een focus op Apple, draagbare stroom en data-opslag. De Hyper Pearl powerbanks zijn niet alleen een enorm functionele toevoeging aan...lees meer het dagelijks bestaan, maar Hyper zorgt tevens bij al zijn producten voor een stijlvol jasje. inklappen

Hyper Amber Powerbank voor Apple Watch

109.99 95.00

Wat is het precies?

De Amber Apple Watch powerbank is een ideaal apparaat om al je Apple producten mee op te laden als je even geen stopcontact in de buurt hebt. Het is natuurlijk heel vervelend als je onderweg bent en je verwacht een belangrijk telefoontje, maar je telefoon valt plotseling uit omdat de batterij leeg is. In dat geval is het ideaal om een Apple Watch powerbank in je tas te hebben en snel je telefoon op te laden. Neem dit handige apparaatje dus overal mee naartoe. 

Dit handige apparaat van Hyper biedt de mogelijkheid om tegelijkertijd je Apple Watch en nog een ander Apple product, bijvoorbeeld een iPhone of een iPad, op te laden. De powerbank is erg krachtig en kan tot wel acht keer een Apple Watch opladen voordat het zelf opgeladen moet worden. Het is ontworpen als een klein doosje van aluminium, wat je zo in je tas stopt. Je kunt de Apple Watch in de doos leggen om de batterij heen, zodat het horloge beschermt wordt tijdens het opladen. Andere Apple producten kun je er met een gewone USB-kabel aan hangen om op te laden.

Specificaties

Productnummer 159819
Hoogte 4,6 cm
Breedte 10,1 cm
Lengte 10,1 cm
Aantal 1
Dimbaar nee
Geschikt voor binnen ja
Geschikt voor buiten nee
Inclusief powerbank en snoer
Kleur Grijs
Materiaal Kunststof
Vermogen 3800 mAh
Voeding USB kabel
Waterbestendig nee

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Hyper Amber Powerbank voor Apple Watch. Schrijf een review, of bekijk alle reviews