Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Hozelock

Hozelock Hozelock heeft al ruim een halve eeuw ervaring in de tuinbranche en wil tuinbezitters graag het beste uit hun tuin laten halen. Het assortiment bestaat dan ook uit praktische producten, waarmee tuinen tot bloei en leven komen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan spuitpistolen, zwenksproeiers en watertimers. 

Hozelock Seasons Pico Reel Slanghaspel 10 m - Purple

36.95 34.99

Wat is het precies?

De Seasons Pico Reel van Hozelock is een compacte en vrolijkgekleurde slanghaspel met een soepel oprolmechanisme. Je kunt 'm gebruiken als vrijstaande, verplaatsbare haspel of 'm dragen met behulp van de handige handgreep. Ideaal voor kleine tuinen, een patio, terras of balkon! 

De slangbox bevat 10 meter (Ø 9 mm) lange tuinslang en dankzij het soepele oprolmechanisme raakt de slang niet in de knoop en is het opbergen in no-time gedaan. Bovendien is de slang voorzien van een multifunctioneel spuitpistool met vijf sproeistanden. De slanghaspel wordt verder geleverd met alle benodigde aansluitstukken.

Specificaties

Productnummer 158467
Kleur Paars
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Hozelock Seasons Pico Reel Slanghaspel 10 m - Purple. Schrijf een review, of bekijk alle reviews