Vind jij de Hoverboard net zo awesome als wij? Je hebt ze ongetwijfeld al een keer gezien op straat. Ze zijn ontzettend populair! Op een hoverboard, ook wel oxboard genoemd, cruise je eenvoudig en super high-tech door de straten. The future is now! Wees er snel bij, want ze gaan als een speer!

 

Meer over Hoverboards

De step, de skeelers en het skateboard mogen weer in de berging! Want zo smooth als met de geavanceerde Airboards (hoverboards) van Gadgethouse ben je nog nooit over straat gegaan. Neem ook eens een kijkje tussen onze R/C gadgets, voor nog meer rijplezier (maar dan van afstand.)

Airboard kopen in Nederland?

Gadgethouse is de beste plek om een Airboard te kopen! Bij ons ben je aan het goede adres. Op voorraad is op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. Thuiswinkel Waarborg! Met een Airboard van Gadgethouse is lopen verleden tijd!

Een Airboard is populair!

Heb je zo ook op straat zien rollen? De Airboards (oxboard) zijn ontzettend gaaf. Je hebt het zo onder de knie! Ze zijn ontzettend makkelijk te bedienen. Je zet hem aan, stapt er op en voor je het weet, rol je door de straat. De Airboard zorgt er zelf voor dat je recht blijft staan. Makkelijker kan niet!