Verberg

Meer afbeeldingen

Gyro Bowl - Het bakje waar niks uit valt!

19.95 16.95

Wat is het precies?

Uw kleine wil graag zijn eigen bakje met snacks vasthouden, maar voordat u het weet ligt de inhoud op de vloer of door de hele keuken. En wanneer u met uw kind in de auto zit, is voor u het weet uw hele auto bezaaid met druiven of rozijnen.

Dit is nu voorgoed voorbij met de Gyro Bowl, de perfecte kom voor uw kind! Het koekje, snoepje, druifje of rozijntje blijft tijdens het rijden of spelen gewoon in de Gyro Bowl zitten en rolt niet over de vloer. U vraagt zich natuurlijk af hoe dit kan? De Gyro Bowl heeft een buitenring met handvatten, die speciaal voor kinderhandjes is ontworpen. Daarnaast bestaat de Gyro Bowl uit een 360 graden meedraaiende kom.

Uw kleine zal dankzij de Gyro Bowl eenvoudig de snacks uit de Gyro Bowl kunnen halen, zonder dat het lekkers op grond zal vallen. Daarnaast kan hij er gewoon mee zwaaien, lopen of spelen. Gyro Bowl is 100% kinderbestendig en speciaal ontwikkeld om snacks wat er ook gebeurt in het bakje te houden. Of hij nu heen en weer wordt geslingerd, van de tafel valt of door uw kind wordt meegenomen op zijn toertje door het huis, in de auto of in zijn buggy, de Gyro Bowl doet altijd zijn werk.

De Gyro Bowl is zo ontwikkeld dat de opening altijd naar boven gericht blijft. Hierdoor blijft de inhoud gegarandeerd in de Gyro Bowl! Eet uw kind niet alles op wat in de Gyro Bowl zit? Doe dan de bijbehorende deksel op de Gyro Bowl en bewaar het voor de volgende keer of neem hem mee in de auto. Wanneer uw kind vervelend wordt door het stilzitten, haalt u de deksel van de Gyro Bowl en uw kind is voorlopig zoet.

Gyro Bowl is niet alleen leuk en praktisch voor de kinderen, maar ook voor de ouders. U kunt vanaf nu ontspannen terwijl de kleine snackt. Stelt u zich eens voor dat vanaf nu uw huis niet meer onder de kruimels of uw auto onder de rozijnen zit. Dat scheelt u veel tijd aan opruimen. Gyro Bowl is een zeer duurzaam product dat wel tegen een stevig stootje kan, bijna onverwoestbaar en vaatwasbestendig.

Kinderen vinden de Gyro Bowl geweldig, omdat ze nooit meer morsen en zelfstandig kunnen eten. En voor u is de Gyro Bowl een product dat u vanaf nu altijd bij u zult willen hebben.

Wat vind je ervan?

29/10 2011
Lisette / Groningen
Twee stuks aangekocht voor mijn lieve kinderen en kan zeggen dat ik het ideaal vindt! Bedankt voor dit leuke product idee Lisette
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews