Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Gift Republic

Gift Republic

Grow It Kweekset - Vleesetende Plant

15.95 13.95

Wat is het precies?

Niet één... maar twee soorten vleesetende planten! Durf jij je eigen vleesetende planten te kweken? Zelfs als het voedertijd is? De twee soorten vleesetende planten worden de Venus Fly-Trap en de Bekerplant genoemd. De Venus fly-trap heeft een dichtklappende ‘mond’ en maakt het eten van een vlieg tot een hele spannende belevenis! De Bekerplant heeft de vorm van een ‘beker’ en lokt insecten de beker in waardoor ze gelijk gevangen zitten.

In totaal bevat dit pakket 5 zaadjes van beide soorten met uitgebreide instructies over hoe je de plant moet planten en onderhouden.
 

Specificaties

Productnummer 18876
Inclusief Alles wat nodig is voor een geslaagde kweek van meerdere plantjes, 5 zaadjes voor Venus fly-traps, 5 zaadjes voor vleesetende Bekerplant, plant en onderhoud instructies en inclusief speciale compost en plantenpotjes
Serie Grow It

Wat vind je ervan?

25/10 2016
Tyn / Mokum
Het duurt even maar dan heb je ook wat, een heel stoer plantje
6/4 2013
jan / middelburg
leuk! alleen je moet een tijdje wachten eer je een grote plant hebt. en de planten gaan dood van kraanwater, dus moet je ze regenwater/gedestileert/gedemineraliseerd water geven. condenswater of kraanwater koken helpt niet heb ik gemerkt.
19/4 2009
josine / -
Je moet wat geluk hebben, maar er komen vast watplantjes uit als je goed op de gebruiksaanwijzing let: je moet het plantje in het begin bij ontkiemen in een plastic zakje over het potje doen, totdat er een plantje van 3 cm staat, dan red hij het wel :) Het is hartstikke leuk om zo'n vleesetend plantje te hebben!!
Schrijf een review, of bekijk alle 3 reviews