Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over GPO

GPO Ben jij fan van vintage en retro items, maar ben je nog niet bekend met GPO? Zonde! Van dit Britse merk zal je hart namelijk sneller gaan kloppen... Vroeger was alles beter, zegt men vaak. Soms is dat onzin, maar GPO bewijst dat er heel wat items uit de jaren '60, '70 of '80 helemaal klaar zijn voor een grande comeback. Van platenspelers tot radio's en van vinyl accessoires tot draaitel...lees meerefoons. GPO heeft het! Al deze items werken volgens de technologische ontwikkelingen van nu en hebben vaak ook een kleur die prima in de hedendaagse interieurs past. Go retro! inklappen

GPO Platenkoffer - Groen

59.00

Wat is het precies?

Geniet nu ook op feestjes buitenshuis van de mooiste platen. Met deze platenkoffer van GPO neem je jouw favoriete platen geheel in stijl mee. Deze mooie koffer houdt jouw platencollectie overzichtelijk bij elkaar en zorgt ook nog eens voor een retro uitstraling in huis.

De koffer heeft de ruimte om 40 tot 45 albums op te bergen en is eenvoudig te openen. Dankzij het stevige handvat is de koffer makkelijk te verplaatsen of mee te nemen, waardoor je ook op andere plekken van de beste platen kunt genieten. 

Specificaties

Productnummer 179995
Kleur Groen
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de GPO Platenkoffer - Groen. Schrijf een review, of bekijk alle reviews