Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over GPO

GPO Ben jij fan van vintage en retro items, maar ben je nog niet bekend met GPO? Zonde! Van dit Britse merk zal je hart namelijk sneller gaan kloppen... Vroeger was alles beter, zegt men vaak. Soms is dat onzin, maar GPO bewijst dat er heel wat items uit de jaren '60, '70 of '80 helemaal klaar zijn voor een grande comeback. Van platenspelers tot radio's en van vinyl accessoires tot draaitel...lees meerefoons. GPO heeft het! Al deze items werken volgens de technologische ontwikkelingen van nu en hebben vaak ook een kleur die prima in de hedendaagse interieurs past. Go retro! inklappen

GPO Carrington Telefoon - Rood

57.95

Wat is het precies?

Deze rode Carrington telefoon van GPO is gebaseerd op de bekende bakeliet telefoon uit de jaren '20. Hierdoor zorgt het item voor een retro uitstraling in huis. De telefoon is gemaakt van sterk kunststof en heeft duidelijke druktoetsen. Deze zijn echter vormgegeven als de ouderwetse draaitoetsen. Door deze toetsen gaat het bellen nét even wat sneller dan vroeger. Het item heeft een handig extraatje; er is een uittrekbaar notitieblokje ingebouwd, waardoor je tijdens het bellen altijd een snelle notitie kan maken. Ook leuk: de telefoon heeft een mechanische bel waardoor het geluid authentiek aandoet.

De telefoon heeft misschien een vintage uiterlijk, maar werkt gewoon zoals alle telefoons van nu. Je kunt de Carrington aansluiten op elke standaard telefoonlijn. Het item is 16 centimeter lang en 16,5 centimeter breed. 
De beleving is authentiek dankzij een mechanische bel. In plaats van draaischijf is deze telefoon uitgerust met druktoetsen. Volledig compatibel met het huidige telefoon netwerk wat betreft aansluiting.

Specificaties

Productnummer 180009
Breedte 16,5 cm
Lengte 16 cm
Inclusief aansluitkabels
Kleur Rood
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de GPO Carrington Telefoon - Rood. Schrijf een review, of bekijk alle reviews