Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over GPO

GPO Ben jij fan van vintage en retro items, maar ben je nog niet bekend met GPO? Zonde! Van dit Britse merk zal je hart namelijk sneller gaan kloppen... Vroeger was alles beter, zegt men vaak. Soms is dat onzin, maar GPO bewijst dat er heel wat items uit de jaren '60, '70 of '80 helemaal klaar zijn voor een grande comeback. Van platenspelers tot radio's en van vinyl accessoires tot draaitel...lees meerefoons. GPO heeft het! Al deze items werken volgens de technologische ontwikkelingen van nu en hebben vaak ook een kleur die prima in de hedendaagse interieurs past. Go retro! inklappen

GPO 746 Wall Telefoon - Zwart

57.95

Wat is het precies?

Vroeger was alles beter, ook de telefoons. De zwarte 746 Wall telefoon van GPO is gebaseerd op de Amerikaanse telefoons uit de jaren '70 en '80. Deze jaren hebben we de telefoon heel wat keren in Amerikaanse tv-series voorbij zien komen, maar hij is nu in een modern jasje gestoken.

De replica is gemaakt van sterk kunststof en heeft duidelijke druktoetsen. Deze zijn echter vormgegeven als de ouderwetse draaitoetsen. Door deze toetsen gaat het bellen nét even wat sneller dan vroeger. Deze telefoon heeft diezelfde herkenbare vorm als vroeger en komt met opties als nummerherhaling en het aanpassen van het volume van de hoorn.

De 746 Wall is gemakkelijk aan de muur te bevestigen met de bijgeleverde schroeven en heeft een lang krulsnoer. De telefoon heeft misschien een vintage uiterlijk, maar werkt gewoon zoals alle telefoons van nu. Je kunt de Wall aansluiten op elke standaard telefoonlijn.

Specificaties

Productnummer 180007
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

6/12 2016
Dave / -
Hij belt nog echt ook!!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews