Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over GPO

GPO Ben jij fan van vintage en retro items, maar ben je nog niet bekend met GPO? Zonde! Van dit Britse merk zal je hart namelijk sneller gaan kloppen... Vroeger was alles beter, zegt men vaak. Soms is dat onzin, maar GPO bewijst dat er heel wat items uit de jaren '60, '70 of '80 helemaal klaar zijn voor een grande comeback. Van platenspelers tot radio's en van vinyl accessoires tot draaitel...lees meerefoons. GPO heeft het! Al deze items werken volgens de technologische ontwikkelingen van nu en hebben vaak ook een kleur die prima in de hedendaagse interieurs past. Go retro! inklappen

GPO 746 Rotary Telefoon - Grijs

59.95

Wat is het precies?

Vroeger was alles beter, ook de telefoons. Deze oranje 746 Rotary telefoon van GPO is gebaseerd op de Britse telefoons uit de jaren '60. Dit stijlicoon is nu in een modern jasje gestoken. De telefoon is gemaakt van kunststof van goede kwaliteit en heeft duidelijke draaitoetsen. Ook leuk: de telefoon heeft een mechanische bel waardoor het geluid authentiek aandoet. Het belsignaal is tevens aan- en uit te schakelen en het volume van de hoorn is aan te passen. 

De 746 Rotary heeft een lang krulsnoer en een ouderwetse draaischijf. Hierdoor herleef je echt het gevoel van vroeger. De telefoon heeft misschien een vintage uiterlijk, maar werkt gewoon zoals alle telefoons van nu. Je kunt de Rotary aansluiten op elke standaard telefoonlijn en modem. Deze grijze versie zorgt voor een klassieke en stijlvolle uitstraling. 

Specificaties

Productnummer 180002
Inclusief aansluitkabels
Kleur Grijs
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de GPO 746 Rotary Telefoon - Grijs. Schrijf een review, of bekijk alle reviews