Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Goods

Goods Goods werd in 1995 opgericht, geïnspireerd op de oeroude gewoonte van de mens om elkaar cadeaus te geven. Goods brengt een prominente collectie interieur accessoires en kleinmeubelen op de markt. De producten worden ontworpen door Nederlandse designers. Internationaal erkend tot jong en startent talent. Ontwerpers kunnen Goods benaderen wanneer zij een idee krijgen en wanneer dit idee geschik...lees meert wordt bevonden gaat Goods samen met de ontwerpen het ontwerp productierijp maken. De producten van Goods worden wereldwijd verkocht en zijn terug te vinden in verschillende design en modern design musea. inklappen

Goods Grape Wijnrek + Bevestigingsmateriaal Ophangset

74.95 60.05

Wat is het precies?

Dit bijzondere Grape wijnrek van Goods is ontworpen door ontwerper Robert Bronwasser. Het wijnrek heet niet voor niets Grape, want het ontwerp van het wijnrek is geïnspireerd door een druiventros.

Het wijnrek is vervaardigd uit super licht en duurzaam kunststof. Hierdoor is het wijnrek verrassend ligt, maar toch zeer stevig en solide. Het wijnrek is daarnaast stapelbaar, waardoor deze te vormen is zoals u zelf wilt. U kunt zelfs een hele muur maken met wijnrekken. Daarnaast kan het wijnrek aan de muur bevestigd worden. Dit is mede te danken aan het lichte materiaal van het wijnrek. 

Het wijnrek maakt plaats voor 12 wijnflessen met een minimale diameter van 9 cm. Ook de meeste champagneflessen passen in het wijnrek. 

Dit wijnrek wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 
 

Specificaties

Productnummer 37689
Hoogte 60 cm
Breedte 40 cm
Geschikt voor Flessen met een diameter van max. 9 cm
Inclusief Bevestigingsmateriaal
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

31/1 2012
M / Gelderland
Geweldig leuk wijnrek! Wanneer wij een fles wijn soldaat gemaakt hebben, stoppen we een opgerold tijdschrift op die plek. Zo kun je je tijdschriften netjes opbergen en zijn ze altijd in de buurt.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews