Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Goods

Goods Goods werd in 1995 opgericht, geïnspireerd op de oeroude gewoonte van de mens om elkaar cadeaus te geven. Goods brengt een prominente collectie interieur accessoires en kleinmeubelen op de markt. De producten worden ontworpen door Nederlandse designers. Internationaal erkend tot jong en startent talent. Ontwerpers kunnen Goods benaderen wanneer zij een idee krijgen en wanneer dit idee geschik...lees meert wordt bevonden gaat Goods samen met de ontwerpen het ontwerp productierijp maken. De producten van Goods worden wereldwijd verkocht en zijn terug te vinden in verschillende design en modern design musea. inklappen

Goods Deukbeker Set van 4 - 6 cm

32.00 22.40

Wat is het precies?

Geïnspireerd door de bekende plastic koffiebeker, waar je wel in moet knijpen als je 'm vast hebt, al is het alleen maar om het knakgeluid te horen, ontstond dit zogenaamde deukglas van Goods. 

Deze set bestaat uit zes stijlvolle deukglazen. Een leuk onderdeel van een goed gedekte tafel om bijvoorbeeld water of fris te serveren. De glazen zijn uitermate geschikt voor het serveren van espresso's.

Specificaties

Productnummer 87447
Hoogte 6 cm
Designer Rob Brandt
Diameter 6 cm
Inhoud 50 cc
Kleur Wit
Materiaal Aardewerk

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Goods Deukbeker Set van 4 - 6 cm. Schrijf een review, of bekijk alle reviews