Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over GiftForYou

GiftForYou Met GiftForYou krijg je inzicht in de leukste belevenissen en kun je deze cadeau geven aan wie je maar wilt! Het merk biedt originele cadeaus in de categorieën Eten & Drinken, Ontspannen & Relaxen, Actief & Cultureel en Heerlijk Overnachten, voor twee! Het assortiment van GiftForYou start al vanaf € 10,-, dus ook voor de kleinere portemonnee is er altijd e...lees meeren leuk en passend cadeau te vinden. Je krijgt per e-mail een code om de activiteit te activeren. De ontvanger bepaalt zelf met wie hij/zij hier van wil genieten, wanneer hij/zij dat wil doen en op welke locatie. inklappen

GiftForYou Cadeaubon: Weekendje Weg voor Twee

149.00

Wat is het precies?

Wat geef je aan iemand die alles al heeft? Juist, een belevenis! Belevenissen zijn niet alleen heel leuk en origineel, maar je kunt er later ook met veel plezier op terugkijken. Een gelukkig leven bestaat tenslotte uit een verzameling van mooie herinneringen. 

Het alledaagse leven wordt snel zo gewoon. Trek er daarom lekker samen een weekendje op uit. Of je nou van de natuur of het stadsleven houdt... met deze cadeaubon kun je genieten van twee overnachtingen inclusief ontbijt. Je hebt de keuze uit tachtig hotels in de Benelux en Duitsland. 

De cadeaubon zal digitaal worden verzonden en op werkdagen ontvang je de code binnen 24 uur. Let op: deze bon is maximaal één jaar geldig. 

Specificaties

Productnummer 149046
Digitaal verzonden ja
Geschikt voor 2 Personen

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de GiftForYou Cadeaubon: Weekendje Weg voor Twee. Schrijf een review, of bekijk alle reviews