Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over GiftForYou

GiftForYou Met GiftForYou krijg je inzicht in de leukste belevenissen en kun je deze cadeau geven aan wie je maar wilt! Het merk biedt originele cadeaus in de categorieën Eten & Drinken, Ontspannen & Relaxen, Actief & Cultureel en Heerlijk Overnachten, voor twee! Het assortiment van GiftForYou start al vanaf € 10,-, dus ook voor de kleinere portemonnee is er altijd e...lees meeren leuk en passend cadeau te vinden. Je krijgt per e-mail een code om de activiteit te activeren. De ontvanger bepaalt zelf met wie hij/zij hier van wil genieten, wanneer hij/zij dat wil doen en op welke locatie. inklappen

GiftForYou Cadeaubon: Sterrenrestaurant

150.00

Wat is het precies?

Wat geef je aan iemand die alles al heeft? Juist, een belevenis! Belevenissen zijn niet alleen heel leuk en origineel, maar je kunt er later ook met veel plezier op terugkijken. Een gelukkig leven bestaat tenslotte uit een verzameling van mooie herinneringen. 

Geef toe, we dromen er bijna allemaal wel eens van om heel chique uit eten te gaan. Deze cadeaubon kan die droom waarmaken, want je kunt hiermee samen genieten van een luxe diner of lunch in een sterrenrestaurant. Je bent dus verzekerd van een culinaire en kwalitatieve verwennerij. Je hebt de keuze uit ongeveer tien locaties in Nederland.

De cadeaubon zal digitaal worden verzonden en op werkdagen ontvang je de code binnen 24 uur. Let op: deze bon is maximaal één jaar geldig. 

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de GiftForYou Cadeaubon: Sterrenrestaurant. Schrijf een review, of bekijk alle reviews