Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over GiftForYou

GiftForYou Met GiftForYou krijg je inzicht in de leukste belevenissen en kun je deze cadeau geven aan wie je maar wilt! Het merk biedt originele cadeaus in de categorieën Eten & Drinken, Ontspannen & Relaxen, Actief & Cultureel en Heerlijk Overnachten, voor twee! Het assortiment van GiftForYou start al vanaf € 10,-, dus ook voor de kleinere portemonnee is er altijd e...lees meeren leuk en passend cadeau te vinden. Je krijgt per e-mail een code om de activiteit te activeren. De ontvanger bepaalt zelf met wie hij/zij hier van wil genieten, wanneer hij/zij dat wil doen en op welke locatie. inklappen

GiftForYou Cadeaubon: Sauna Deluxe voor Twee

65.00

Wat is het precies?

Wat geef je aan iemand die alles al heeft? Juist, een belevenis! Belevenissen zijn niet alleen heel leuk en origineel, maar je kunt er later ook met veel plezier op terugkijken. Een gelukkig leven bestaat tenslotte uit een verzameling van mooie herinneringen. 

De sauna is de ultieme plek om even helemaal te kunnen ontspannen, iets waar we allemaal regelmatig behoefte aan hebben. Kom daarom ook helemaal tot rust en geniet ondertussen van een kop koffie of thee en een gebakje. Je hebt de keuze uit de mooiste spa's en welnessresorts in Nederland: SpaPuur, de Veluwse Bron, Elysium, Zwaluwhoeve en SpaSense.

De cadeaubon zal digitaal worden verzonden en op werkdagen ontvang je de code binnen 24 uur. Let op: deze bon is maximaal één jaar geldig.  

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de GiftForYou Cadeaubon: Sauna Deluxe voor Twee. Schrijf een review, of bekijk alle reviews