Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over GiftForYou

GiftForYou Met GiftForYou krijg je inzicht in de leukste belevenissen en kun je deze cadeau geven aan wie je maar wilt! Het merk biedt originele cadeaus in de categorieën Eten & Drinken, Ontspannen & Relaxen, Actief & Cultureel en Heerlijk Overnachten, voor twee! Het assortiment van GiftForYou start al vanaf € 10,-, dus ook voor de kleinere portemonnee is er altijd e...lees meeren leuk en passend cadeau te vinden. Je krijgt per e-mail een code om de activiteit te activeren. De ontvanger bepaalt zelf met wie hij/zij hier van wil genieten, wanneer hij/zij dat wil doen en op welke locatie. inklappen

GiftForYou Cadeaubon: Lunch voor Twee

20.00

Wat is het precies?

Wat geef je aan iemand die alles al heeft? Juist, een belevenis! Belevenissen zijn niet alleen heel leuk en origineel, maar je kunt er later ook met veel plezier op terugkijken. Een gelukkig leven bestaat tenslotte uit een verzameling van mooie herinneringen. 

Of je nou aan het winkelen bent, een dagje op pad bent of gewoon zin hebt in eten... een lekkere lunch is altijd een goed idee! Natuurlijk is het wel zo leuk om dit te delen met iemand, dus met deze cadeaubon kun je samen gaan lunchen. Wat dacht je van een rijkelijk belegd broodje, een warme soep of een frisse salade? Er zit voor ieder wat wils bij! Je hebt de keuze uit meer dan tachtig lunchrooms in heel Nederland.

De cadeaubon zal digitaal worden verzonden en op werkdagen ontvang je de code binnen 24 uur. Let op: deze bon is maximaal één jaar geldig. 

Specificaties

Productnummer 149008
Digitaal verzonden ja
Geschikt voor 2 Personen

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de GiftForYou Cadeaubon: Lunch voor Twee. Schrijf een review, of bekijk alle reviews