Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Giannini

Giannini Giannini is een leuk merk dat innovatieve producten biedt voor in het huis. Met mooie producten die het dagelijks leven een beetje makkelijker maken biedt Giannini voor ieder wat wils. Van mooie woonaccessoires tot handige keukenhulpjes. De producten van Giannini vertegenwoordigen schoonheid en functionaliteit! 

Giannini Forbici Pizzaschaar

14.95

Wat is het precies?

Het snijden van een pizza in gelijke stukken kan soms lastig zijn. Daarnaast is de pizza vaak erg warm, waardoor u deze niet goed kunt vasthouden om grip te krijgen tijdens het snijden. Ook kunnen ingrediënten op een rijk belegde pizza gaan verschuiven of aan uw mes blijven plakken tijdens het snijden. Giannini biedt de oplossing met de Forbici schaar! Met deze schaar knipt u de pizza heel eenvoudig in gelijke stukken. U brand u vingers niet langer aan de pizza, maar ook de ingrediënten blijven netjes op de pizza liggen tijdens het knippen.

Kortom, een ware musthave voor liefhebbers van de smaak van Italië!  

Specificaties

Productnummer 84710
Lengte 27,5 cm
Designer Extragourmet
Inclusief Geschenkverpakking
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

3/6 2012
familie / Sliedrecht
Ik had de pizzaschaar cadeau gekregen en had vooraf nou niet bepaald het idee dat ik met het ding blij zou zijn. Nou daar ben ik van teruggekomen. Wat een plezier. Letterlijk een punt uit een pizza knippen zonder moeite. Aan de zijkant zit een handig schepje waarmee de punt direct op het bord gelegd kan worden. Na gebruik in de vaatwasser en hier kwam hij schoon uit. Ik zou neit mer zonder willen.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews