Zonne-energie wordt met de dag toegankelijker. Je kan er dan ook maar moeilijk omheen, want je ziet overal zonnepanelen staan. Maar wist je dat je zonne-energie voor nog veel meer grappige en handige dingen kunt gebruiken? Als de batterij van je smartphone vaker leeg dan vol is, dan is een Solar Oplader de perfecte oplossing. Maar ook voor een extra zonnig cadeau kun je in deze categorie uit de voeten.

Meer over Solar gadgets

Wist je dat je tegenwoordig helemaal geen elektriciteit meer nodig hebt om je smartphone op te laden? Met zonne-energie kun je op een geheel verantwoorde en bovendien goedkope manier je batterij van een boost voorzien. Naast innovatieve solar opladers en powerbanks vind je in deze categorie ook een aantal andere super grappige en handige solar gadgets. Wil jij nog meer uit je smartphone halen? Bekijk dan ook eens onze smartphone gadgets.

—NIEUW—

*Solar gadgets*

Zonne-energie wordt met de dag toegankelijker. Je kan er dan ook maar moeilijk omheen, want je ziet overal zonnepanelen staan. Maar wist je dat je zonne-energie voor nog veel meer grappige en handige dingen kunt gebruiken? Als de batterij van je smartphone vaker leeg dan vol is, dan is een Solar Oplader de perfecte oplossing. Maar ook voor een extra zonnig cadeau kun je in deze categorie uit de voeten.

LEES MEER

Meer over Solar gadgets

Wist je dat je tegenwoordig helemaal geen elektriciteit meer nodig hebt om je smartphone op te laden? Met zonne-energie kun je op een geheel verantwoorde en bovendien goedkope manier je batterij van een boost voorzien. Naast innovatieve solar opladers en powerbanks vind je in deze categorie ook een aantal andere super grappige en handige solar gadgets. Wil jij nog meer uit je smartphone halen? Bekijk dan ook eens onze smartphone gadgets.

Wil je altijd en overal je smartphone kunnen opladen zonder afhankelijk te zijn van stopcontacten? Dan is een solar oplader echt iets voor jou. Deze handige gadget heeft kleine zonnepanelen die zonlicht omzetten in energie, waardoor je je telefoon ook kunt opladen als er geen stopcontact in de buurt is. Ideaal voor op vakantie, tijdens het kamperen of gewoon voor onderweg. De meeste solar opladers zijn compact en lichtgewicht, waardoor je ze gemakkelijk kunt meenemen in je tas of zelfs in je broekzak. Zo ben je altijd voorbereid, waar je ook bent.

Naast solar opladers zijn er nog veel meer leuke gadgets die gebruikmaken van zonne-energie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een solar powered muziekdoosje? Dit schattige doosje speelt vrolijke deuntjes af en werkt helemaal op zonne-energie. Of wat dacht je van een solar lamp voor in de tuin? Deze sfeervolle lampen laden zichzelf op gedurende de dag en geven ’s avonds een gezellige verlichting. En voor de echte tech liefhebbers hebben we ook solar powerbanks in ons assortiment. Deze handige apparaten kun je opladen via zonne-energie en vervolgens gebruiken om je smartphone, tablet, camera of ander apparaat op te laden. Zo ben je altijd bereikbaar, zelfs als je ver van huis bent.

Solar gadgets zijn niet alleen leuk om zelf te hebben, maar ook om cadeau te geven. Stel je voor, je vriend is altijd zijn telefoon aan het opladen en kan daardoor soms niet bereikbaar zijn. Geef hem dan een solar oplader cadeau, zodat hij nooit meer zonder batterij zit. Of verras je moeder met een mooie solar lamp voor in de tuin, zodat ze ’s avonds heerlijk kan genieten van een sfeervol verlichte tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos en de ontvanger zal zeker blij zijn met een gadget die op een duurzame manier werkt. Dus waar wacht je nog op? Ontdek nu ons assortiment aan solar gadgets en geef een origineel cadeau met een groen tintje.

Resultaat 1–48 van de 199 resultaten wordt getoond