Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Full adrenaline pakket bij klimpark Zips ‘n Ropes

34.95

Wat is het precies?

Hoe ver ben jij bereid te gaan? Wat zijn je grenzen? Wanneer was de laatste keer dat je je echt uitgedaagd voelde? De attracties bij Zips ‘n Ropes zijn zo uitdagend dat, zelfs als je niet durft, je toch net dat stapje verder gaat.
 
De adrenaline giert door je lijf als je van de ene naar de andere spannende attractie gaat. Scheer met een noodgang over het water aan de ‘High Voltage’ zipline of laat je vanaf grote hoogte loodrecht naar beneden vallen vanaf de ‘InsaneGravity’. We zijn meer dan een klimpark, namelijk een adrenaline park!
 
Durf jij met de snelste zipline van Nederland over het water heen te jagen? Als jij denkt dat je jouw grenzen kent, dan is het klimpark van Zips ‘nRopes dé uitdaging voor jou!

Programma
  • Ontvangst op locatie
  • Uitleg van het uitje door instructeur
  • Omkleden, materiaal ophalen
  • Klim uitleg door instructeur
  • 3 uur lang klimmen
  • Keuze uit 10 verschillende attracties
  • Pauzes met mogelijkheid voor een drankje en een hapje
  • Mogelijkheid om voor- of achteraf te eten in de Burgerbar

Specificaties

Productnummer 128681
Aantal personen 1 persoon
Categorie Adrenaline
Duur 3 uur
Kleding Loszittende kleding waarin goed bewogen kan worden
Leeftijd Alle leeftijden, minimale lengte 1.30m
Locatie Ewijk (Nijmegen)
Provincie Gelderland
Soort activiteit Klimmen
Toeschouwers mogelijk? Ja, kijken en filmen is mogelijk tijdens het spel
Voorwaarden voor deelname Geen alcohol en/of drugs
Wanneer Maandag t/m vrijdag, op afspraak en beschikbaarheid
Wat Klimmen
Weer Geschikt voor elk weertype
Zelf meebrengen Stevige schoenen

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Full adrenaline pakket bij klimpark Zips ‘n Ropes. Schrijf een review, of bekijk alle reviews