Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Fred

Fred Humoristisch, praktisch en vaak met een boodschap. De producten van Fred hebben altijd dat beetje extra en doen u glimlachen. Het merk heeft een mooie collectie in tafelaccessoires, keukengereedschap, feestartikelen en persoonlijke accessoires. Fred maakt producten met verrassende, doordachte en intelligente ontwerpen. Voor wie denkt dat hij alles al heeft? Dan kent u de producten van Fred nog niet. 

Fred Wijnflesstopper - Coq Au Vin

12.95

Wat is het precies?

Een aangebroken fles wijn moet je nooit open in de koelkast bewaren, want daar wordt de wijn zuur van en dan kun je het na een dag al niet meer drinken. Hiervoor heeft Fred een echte 'coq au vin' wijnstopper! Deze grappige wijnstopper ziet eruit als een geplukte kip, wat refereert aan het typisch Franse gerecht waarbij je kip in de wijn braadt: coq au vin.

De wijnstopper is gemaakt van silliconen, wat hem tot op zekere hoogte flexibel maakt. Hierdoor kun je hem op wijnflessen van verschillende maten gebruiken. Het is ook een leuk cadeautje voor een echte liefhebber van de Franse keuken en wijnen!

Specificaties

Productnummer 161629
Kleur Geel
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Fred Wijnflesstopper - Coq Au Vin. Schrijf een review, of bekijk alle reviews