Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Fred

Fred Humoristisch, praktisch en vaak met een boodschap. De producten van Fred hebben altijd dat beetje extra en doen u glimlachen. Het merk heeft een mooie collectie in tafelaccessoires, keukengereedschap, feestartikelen en persoonlijke accessoires. Fred maakt producten met verrassende, doordachte en intelligente ontwerpen. Voor wie denkt dat hij alles al heeft? Dan kent u de producten van Fred nog niet. 

Fred Thee Infuser - Mr. Tea

11.95

Wat is het precies?

Met de handige thee infuser van Invotis kun je gemakkelijk zelf thee maken met heet water en verse kruiden. Je kunt Mr. Tea aan zijn armen om de rand van je theekopje hangen, waardoor hij lekker nonchalant in je thee zwemt. Mr. Tea is niet alleen leuk voor jezelf, maar hij kan ook een vrolijk cadeautje zijn!

Daarnaast is de infuser gemakkelijk in zijn gebruik, want je kunt hem openklikken, er verse kruiden indoen en weer dichtklikken. Als je hem vervolgens in het water hangt, zal het aroma van de kruiden in het water trekken door de kleine gaatjes in zijn zwembroek. Je hebt dus voortaan ook geen last meer van kleine stukjes of deeltjes die achterblijven in je thee. Ideaal voor iedereen die wel van een warm kopje verse thee houdt!
 

Specificaties

Productnummer 161627
Breedte 6 cm
Lengte 11 cm
Kleur Grijs
Materiaal Silliconen

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Fred Thee Infuser - Mr. Tea. Schrijf een review, of bekijk alle reviews