Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Fred

Fred Humoristisch, praktisch en vaak met een boodschap. De producten van Fred hebben altijd dat beetje extra en doen u glimlachen. Het merk heeft een mooie collectie in tafelaccessoires, keukengereedschap, feestartikelen en persoonlijke accessoires. Fred maakt producten met verrassende, doordachte en intelligente ontwerpen. Voor wie denkt dat hij alles al heeft? Dan kent u de producten van Fred nog niet. 

Fred Stofdoek - Konijn

16.50 11.55

Wat is het precies?

Het huis stoffen is een vervelend klusje. Het liefst stel je dat klusje zo lang mogelijk uit, maar met de Dust Bunny stofdoek van Fred wordt het stoffen al een stuk leuker. Wanneer je namelijk met het konijn gaat stoffen, kan het niet anders dan dat voor grappige taferelen zorgt.

De stofdoek is gemaakt van super statische microvezels. De vezels zorgen ervoor dat het stof heel goed blijft hechten aan de stofdoek, in plaats van dat het stof alleen maar verplaatst wordt. Dit maakt dat dit de ideale stofdoek is. De stofdoek kan worden gereinigd in de wasmachine en zal er weer als nieuw uit komen!
 

Specificaties

Productnummer 120875
Breedte 30 cm
Lengte 21 cm
Geschikt voor Machinewas
Kleur Grijs
Materiaal Polyester

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Fred Stofdoek - Konijn. Schrijf een review, of bekijk alle reviews