Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Fred

Fred Humoristisch, praktisch en vaak met een boodschap. De producten van Fred hebben altijd dat beetje extra en doen u glimlachen. Het merk heeft een mooie collectie in tafelaccessoires, keukengereedschap, feestartikelen en persoonlijke accessoires. Fred maakt producten met verrassende, doordachte en intelligente ontwerpen. Voor wie denkt dat hij alles al heeft? Dan kent u de producten van Fred nog niet. 

Fred Smartphone Standaard - Toiletontstopper

7.95

Wat is het precies?

Als je een film aan het kijken bent of iets probeert te lezen op je smartphone dan is het fijn als je hem niet de hele tijd vast hoeft te houden. Dankzij de ludieke smartphone standaard in de vorm van een toiletontstopper van Fred krijg je nooit meer een lamme hand van je telefoon!

Deze ontstopper heeft een handig zuignapje dat zich vastzuigt aan je telefoon, zodat de standaard er ook niet snel onderuit kan vallen. Je kunt de standaard op ieder deel van je telefoon vastzetten, zodat je hem in allerlei verschillende houdingen en standen kunt zetten. Je kiest gewoon de stand die voor jou het meest handig is!

Specificaties

Productnummer 161623
Breedte 5 cm
Lengte 9 cm
Kleur Rood
Materiaal Hout

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Fred Smartphone Standaard - Toiletontstopper. Schrijf een review, of bekijk alle reviews