Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Fred

Fred Humoristisch, praktisch en vaak met een boodschap. De producten van Fred hebben altijd dat beetje extra en doen u glimlachen. Het merk heeft een mooie collectie in tafelaccessoires, keukengereedschap, feestartikelen en persoonlijke accessoires. Fred maakt producten met verrassende, doordachte en intelligente ontwerpen. Voor wie denkt dat hij alles al heeft? Dan kent u de producten van Fred nog niet. 

Fred Pannendeksel - Stoomschip

17.95

Wat is het precies?

Koken draait allemaal om timing en soms ben je gewoon eerder klaar met de groente dan met het vlees of staat je eten eigenlijk al klaar, maar zit nog niet iedereen aan tafel. Voor dit soort situaties is de pannendeksel van Fred ideaal, want dankzij het slimme ontwerp blijft je eten lang warm en smaakt het nog net zo lekker als wanneer je gelijk kunt opscheppen.

De blauwe deksel is gemaakt van silliconen en valt gemakkelijk over vrijwel iedere pan. Bij de meeste deksels wordt eten snel klef en nat, omdat het condens nergens naartoe kan en dit het eten vochtig houdt. Bij de pannendeksel van Fred is dit niet het geval, want er is genoeg ruimte om het condens te laten ontsnappen via, je raadt het al, een stoombootje. Zo lijkt het net alsof de stoomboot over je pan vaart, wat een grappig effect geeft. De deksel heeft een diameter van 26 centimeter en kan ook gebruikt worden tijdens het koken zelf.

Specificaties

Productnummer 161632
Diameter 30 cm
Kleur Blauw
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Fred Pannendeksel - Stoomschip. Schrijf een review, of bekijk alle reviews