Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Fred

Fred Humoristisch, praktisch en vaak met een boodschap. De producten van Fred hebben altijd dat beetje extra en doen u glimlachen. Het merk heeft een mooie collectie in tafelaccessoires, keukengereedschap, feestartikelen en persoonlijke accessoires. Fred maakt producten met verrassende, doordachte en intelligente ontwerpen. Voor wie denkt dat hij alles al heeft? Dan kent u de producten van Fred nog niet. 

Fred Mustachifier Speen - Snor

11.50 9.95

Wat is het precies?

De Mustache of in het Nederlands snor is helemaal hip. We zien deze veel terug in het modebeeld. Jij en je kindje zullen daarom gaan genieten van deze leuke speen. Het ludieke ontwerp van designer Diana Paisis is helemaal van nu. De mustache speen van Fred is de mode must-have voor je baby en daarnaast een leuk cadeau om te geven! De speen is PVC-vrij en BPA-vrij en voldoet aan alle veiligheidseisen voor kinderen. De speen wordt geleverd in een kleurrijke verpakking met veiligheids- en gebruiksinstructies.  
 

Specificaties

Productnummer 94231
Designer Diana Paisis
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Serie Mustachifier

Wat vind je ervan?

6/12 2016
Levi Koenders / -
Hahahah te droog gewoon. Kleine Jelte is der helemaal blij mee en voor ons is het ook nog erg leuk
3/1 2014
Anneke / Gouda
Dit is een geweldig grappige gadget. Zo een kleine baby met een snor. Wie dit verzonnen heeft is een goeie grappenmaker.
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews