Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Fred

Fred Humoristisch, praktisch en vaak met een boodschap. De producten van Fred hebben altijd dat beetje extra en doen u glimlachen. Het merk heeft een mooie collectie in tafelaccessoires, keukengereedschap, feestartikelen en persoonlijke accessoires. Fred maakt producten met verrassende, doordachte en intelligente ontwerpen. Voor wie denkt dat hij alles al heeft? Dan kent u de producten van Fred nog niet. 

Fred Matroesjka Kookwekker

14.95

Wat is het precies?

Deze Matroesjka kookwekker van het merk Fred is met haar folklore look een hip item voor in de keuken! De kleur wit matcht bovendien al snel met alle andere accessoires in uw keuken. Om de kookwekker te gebruiken haalt u het bovenlijf van de matroesjka af en er zal een kleinere matroesjka tevoorschijn komen. Draai het hoofdje van deze kleine matroesjka tot de gewenste kooktijd en ze zal afgaan als de tijd erop zit. 

Gebruikt u de kookwekker niet? Plaats dan het bovenlijf van de matroesjka terug over de kleine matroesjka en geef de kookwekker een leuke plek in de keuken! Voor deze kookwekker van 11 x 8 cm is altijd wel een plekje te vinden. De kookwekker is gemaakt van kunststof en dus gemakkelijk schoon te houden. Wel zo handig in een keuken waar veel wordt gekookt! Ook super als cadeau voor alle 'topkoks' en keukenprinsessen in uw vrienden- en kennissenkring. 

Specificaties

Productnummer 102464
Hoogte 11 cm
Breedte 8 cm
Diameter 8 cm
Kleur Wit
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Fred Matroesjka Kookwekker. Schrijf een review, of bekijk alle reviews